Löpintervaller på grusväg

Löpintervaller idag

Tjena!

Fjärde dagen i rad med intervaller, denna gången i löpning. Kändes bra på uppvärmningen, trots den hårda veckan. Men halvvägs in i intervallerna blev jag rejält kokt, rökt och stekt.

Upplägget var 15 – 10 – 8 – 6 – 4 – 2 minuter och vilan var 3 – 2,5 – 2 – 1,5 – 1 minut (mestadels gångvila, med lite jogg). Jag sprang och vände längs en lång grusväg. Mestadels uppför bortåt, där jag körde de två första och då såklart utför hemåt, där jag körde resterande.

Här är siffrorna:

Inga skrämmande prestationer direkt. Men jag blev trött ändå! Får skylla på att jag sprängde mig uppför på de första två intervallerna. 

Fin och hög puls fick jag i alla fall. Bra omväxling mot de tidigare dagarna med stakintervaller där jag inte kom upp så högt i puls.

Sprang än en gång i mina Hoka Tecton X, fungerade perfekt även på grusväg. Passet landade på 1 h 50 minuter och 24 kilometer.

Efteråt körde jag kettlebell-styrka också.

En dag kvar med intervaller, kämpa!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here