Löpintervaller på grusväg

Löpintervaller idag

Tjena!

Fjärde dagen i rad med intervaller, denna gången i löpning. Kändes bra på uppvärmningen, trots den hårda veckan. Men halvvägs in i intervallerna blev jag rejält kokt, rökt och stekt.

Upplägget var 15 – 10 – 8 – 6 – 4 – 2 minuter och vilan var 3 – 2,5 – 2 – 1,5 – 1 minut (mestadels gångvila, med lite jogg). Jag sprang och vände längs en lång grusväg. Mestadels uppför bortåt, där jag körde de två första och då såklart utför hemåt, där jag körde resterande.

Här är siffrorna:

Inga skrämmande prestationer direkt. Men jag blev trött ändå! Får skylla på att jag sprängde mig uppför på de första två intervallerna. 

Fin och hög puls fick jag i alla fall. Bra omväxling mot de tidigare dagarna med stakintervaller där jag inte kom upp så högt i puls.

Sprang än en gång i mina Hoka Tecton X, fungerade perfekt även på grusväg. Passet landade på 1 h 50 minuter och 24 kilometer.

Efteråt körde jag kettlebell-styrka också.

En dag kvar med intervaller, kämpa!

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here