Premiär i kort-kort

Lite övermodigt kanske, att använda kortbyxor och t-shirt. Mindre än tio plusgrader ute. Dessutom är jag så blek att det ser ut som om jag använder vita ben- och armvärmare. Vräkiga nya Oakley Encoder i alla fall!

Hej på er!

Dagens pass blev ett 2 h 05 min och 32,8 kilometer långt stakpass på Elpex-fyror. Inget spännande hände såsom impulser, urballningar, irritationsmoment eller liknande. Utan bara lugn stakning.

Jag körde ut till Ornäs, vidare igenom Aspeboda till riksväg 293 och hem via cykelbanan. Halvtråkigt pass med okej känsla.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here