60 kämpiga minuter på band

Dimmigt, vingligt och jobbigt

Tjena!

Försöker bygga på trenden med dubbla intervallpass på torsdagar. Halva dagens träning är avklarad.

Del ett blev då löpband, vilket ni redan listat ut. Jag körde följande upplägg för att få ihop en timme prick:

– 15 min uppvärmning @ 15 km/h, 0,5% lutning

– 3 x 10 min (1,5 min vila):

1:a – 0,5% lutning – 3 min @ 17,5 km/h / 3 min @ 19 / 3 min @ 18 / 1 min @ 20

2:a – 5% – 5 x 1 min @ 16 km/h / 1 min @ 14

3:e – 10% – 5 x 1 min @ 13 km/h / 1 min @ 11

– 12 minuter nedvarvning @ 10 km/h, 10%

Det var tänkt innan att jag inte skulle bli allt för sliten av detta, men det blev jag, å det grövsta. Vet inte om det beror på dålig sömn, brist på löpning uppför eller något annat. Var nära att stanna för att ta några extra vilopauser vid ett antal tillfällen, men klarade mig från att göra det med nöd och näppe.

Enligt pulsklockan så hade jag sjuka 173 i snittpuls och 189 i maxpuls på detta pass. Inte undra på att jag fick bita i.
_____

Under gårdagens träningspass så lyssnade jag bland annat på en av mina favoritpoddar ”Lagom kondition”, i det senaste avsnittet blev jag omnämnd. Jag kan verkligen rekommendera att lyssna på Erik och Niklas i deras podd.
_____

Ni får gärna tipsa mig om vad jag ska göra till hösten. Om ni har några idéer eller annat. Jag har inte hört något om fortsättning här på jobbet och vill gärna ha något klart. Kanske något tips på utbildning, är inne nu på att hitta någon form av redovisning/ekonom i ett yrkeshögskoleformat. Annars tips på jobb. Alla tips är välkomna, hör av er till:

Mail: [email protected]

Mobil: 076 – 166 49 97

_____

Prenumerera gärna på min youtube-kanal, kolla videos, dela dom, kommentera, gilla och så vidare. Så jag får motivation till att fortsätta med det.

Previous articleTråkigt pass
Next articlePremiär i kort-kort

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe