60 kämpiga minuter på band

Dimmigt, vingligt och jobbigt

Tjena!

Försöker bygga på trenden med dubbla intervallpass på torsdagar. Halva dagens träning är avklarad.

Del ett blev då löpband, vilket ni redan listat ut. Jag körde följande upplägg för att få ihop en timme prick:

– 15 min uppvärmning @ 15 km/h, 0,5% lutning

– 3 x 10 min (1,5 min vila):

1:a – 0,5% lutning – 3 min @ 17,5 km/h / 3 min @ 19 / 3 min @ 18 / 1 min @ 20

2:a – 5% – 5 x 1 min @ 16 km/h / 1 min @ 14

3:e – 10% – 5 x 1 min @ 13 km/h / 1 min @ 11

– 12 minuter nedvarvning @ 10 km/h, 10%

Det var tänkt innan att jag inte skulle bli allt för sliten av detta, men det blev jag, å det grövsta. Vet inte om det beror på dålig sömn, brist på löpning uppför eller något annat. Var nära att stanna för att ta några extra vilopauser vid ett antal tillfällen, men klarade mig från att göra det med nöd och näppe.

Enligt pulsklockan så hade jag sjuka 173 i snittpuls och 189 i maxpuls på detta pass. Inte undra på att jag fick bita i.
_____

Under gårdagens träningspass så lyssnade jag bland annat på en av mina favoritpoddar ”Lagom kondition”, i det senaste avsnittet blev jag omnämnd. Jag kan verkligen rekommendera att lyssna på Erik och Niklas i deras podd.
_____

Ni får gärna tipsa mig om vad jag ska göra till hösten. Om ni har några idéer eller annat. Jag har inte hört något om fortsättning här på jobbet och vill gärna ha något klart. Kanske något tips på utbildning, är inne nu på att hitta någon form av redovisning/ekonom i ett yrkeshögskoleformat. Annars tips på jobb. Alla tips är välkomna, hör av er till:

Mail: [email protected]

Mobil: 076 – 166 49 97

_____

Prenumerera gärna på min youtube-kanal, kolla videos, dela dom, kommentera, gilla och så vidare. Så jag får motivation till att fortsätta med det.

Previous articleTråkigt pass
Next articlePremiär i kort-kort

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here