Skate, av alla träningsformer

Denna syn hör inte till vanligheterna!

Tjena!

Ja, som ni ser ovan så har jag gjort någonting som jag inte gjort på länge. Nämligen åkt skate på rullskidor. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Tror det var 3-4 år sedan jag åkte senast, kanske ännu längre tillbaka i tiden.

Jag har ett par äldre Elpex i komposit i fullgott skick som jag använde mig av. Det ska vara den tyngsta modellen av hjul på dom i alla fall, men jag tyckte de rullade lite lättare i jämförelse emot mina klassiska fyror. Svårt att säga dock.

Det var kul att som omväxling göra något annat än att staka. Något jag upptäckte för några veckor sedan när jag bombade in nästan 50

Det blev bara en kortare vända på två timmar och 36,4 kilometer. Med efterföljande TRX-styrka. Det fick räcka för dagen. Veckan landade ändå på 16 h 40 min och 310 kilometer. Träningsårets största vecka hittills.

Previous articleÅrets första runt Runn
Next article6 x 5 minuter

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe