Skate, av alla träningsformer

Denna syn hör inte till vanligheterna!

Tjena!

Ja, som ni ser ovan så har jag gjort någonting som jag inte gjort på länge. Nämligen åkt skate på rullskidor. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Tror det var 3-4 år sedan jag åkte senast, kanske ännu längre tillbaka i tiden.

Jag har ett par äldre Elpex i komposit i fullgott skick som jag använde mig av. Det ska vara den tyngsta modellen av hjul på dom i alla fall, men jag tyckte de rullade lite lättare i jämförelse emot mina klassiska fyror. Svårt att säga dock.

Det var kul att som omväxling göra något annat än att staka. Något jag upptäckte för några veckor sedan när jag bombade in nästan 50

Det blev bara en kortare vända på två timmar och 36,4 kilometer. Med efterföljande TRX-styrka. Det fick räcka för dagen. Veckan landade ändå på 16 h 40 min och 310 kilometer. Träningsårets största vecka hittills.

Previous articleÅrets första runt Runn
Next article6 x 5 minuter

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here