Skate, av alla träningsformer

Denna syn hör inte till vanligheterna!

Tjena!

Ja, som ni ser ovan så har jag gjort någonting som jag inte gjort på länge. Nämligen åkt skate på rullskidor. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Tror det var 3-4 år sedan jag åkte senast, kanske ännu längre tillbaka i tiden.

Jag har ett par äldre Elpex i komposit i fullgott skick som jag använde mig av. Det ska vara den tyngsta modellen av hjul på dom i alla fall, men jag tyckte de rullade lite lättare i jämförelse emot mina klassiska fyror. Svårt att säga dock.

Det var kul att som omväxling göra något annat än att staka. Något jag upptäckte för några veckor sedan när jag bombade in nästan 50

Det blev bara en kortare vända på två timmar och 36,4 kilometer. Med efterföljande TRX-styrka. Det fick räcka för dagen. Veckan landade ändå på 16 h 40 min och 310 kilometer. Träningsårets största vecka hittills.

Previous articleÅrets första runt Runn
Next article6 x 5 minuter

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here