Årets första runt Runn

Årets första något längre stakpass

Tjena!

Idag tog jag årets första tur runt Runn och Vikasjön:

Det blev till skillnad från igår något bättre vindar och ett klart bättre humör!

Jag stakade på Elpex 4, var ute i fyra timmar på sekunden och samlade ihop 72,3 kilometer.

Vis av erfarenhet så valde jag idag att ta mitt Coxa-bälte med två liter svagt blandad sportdryck. Dessutom drack jag var 20:e minut, istället för var 30:e som vanligt. Det då jag vet att jag brukar bli väldigt törstig mot slutet på dessa pass, speciellt när det är en aning varmare ute. Den taktiken funkade rätt bra.

Kroppen kändes bra nästan hela turen idag, vilket var skönt!

Jag avslutade träningen med lite bålstyrka.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here