Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena!

Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning.

Enligt planen så körde jag två timmar skate i Bergebo. På den tiden hann jag komma 30,9 kilometer.  Jag körde även fem impulser. Blött igår och blött idag, trots att jag lyckades torka pjäxorna från gårdagen så lyckades dom bli pissblöta inom fem minuter idag igen. Kul väder!

Efter skate-passet så körde jag igenom några övningar ur mina TRX-program och bålstyrke-program. Veckan landade då på 16 timmar prick och 237,9 kilometer.

Som avslutning måste jag ta upp alla frågor jag får nu inför Vasaloppet, jag överdriver inte om det är 4-5 stycken per dag, minst. Det kan vara folk som ska fråga om målsättning, startnummer, hur det känns och så vidare. Vi har förstagångsåkare som inte gjort jobbet, men som vill ha snabba tips för att det ska gå bra ändå. Det finns också de mer seriösa som frågar om utrustning, trugor, valla, struktur, skidor och så vidare. Det och mycket mer. Alla dessa frågor blir ganska stressande och jobbiga till slut. Jag vet att alla bara menar väl och bryr sig. Samt att de kontaktar mig för att de anser mig kunnig i området. Men jag har liksom fullt upp med min egen laddning och nervositet också.

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here