Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena!

Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning.

Enligt planen så körde jag två timmar skate i Bergebo. På den tiden hann jag komma 30,9 kilometer.  Jag körde även fem impulser. Blött igår och blött idag, trots att jag lyckades torka pjäxorna från gårdagen så lyckades dom bli pissblöta inom fem minuter idag igen. Kul väder!

Efter skate-passet så körde jag igenom några övningar ur mina TRX-program och bålstyrke-program. Veckan landade då på 16 timmar prick och 237,9 kilometer.

Som avslutning måste jag ta upp alla frågor jag får nu inför Vasaloppet, jag överdriver inte om det är 4-5 stycken per dag, minst. Det kan vara folk som ska fråga om målsättning, startnummer, hur det känns och så vidare. Vi har förstagångsåkare som inte gjort jobbet, men som vill ha snabba tips för att det ska gå bra ändå. Det finns också de mer seriösa som frågar om utrustning, trugor, valla, struktur, skidor och så vidare. Det och mycket mer. Alla dessa frågor blir ganska stressande och jobbiga till slut. Jag vet att alla bara menar väl och bryr sig. Samt att de kontaktar mig för att de anser mig kunnig i området. Men jag har liksom fullt upp med min egen laddning och nervositet också.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here