Löpband / Skierg / Explo

Inte alltför hårt idag

Hej!

Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter.

Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan stopp. Jag sprang på 15 km/h och 0% lutning. Efter 8, 18 och 28 minuter höjde jag farten till 20 km/h och höll den farten i 20 sekunder, innan jag sänkte tillbaka farten till 15 km/h igen.

Den andra delen för dagen blev Skierg. Jag började på motstånd 8, sänkte ganska snabbt till 7 och lika snabbt därefter till 6. Ville inte att det skulle bli för hårt muskelärt. Farten var tänkt att ligga just under 2,00 min/500m, vilket jag klarade. Efter 7, 17 och 27 minuter körde jag 20 drag i 1,35-1,37-tempo.

Som avslutning blev det 2, istället för 3 set av min explostyrka.

Imorgon väntar vilodag och skidtester. Nästa vlogg släpps då också, ni kan se den redan nu om ni blir medlemmar!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here