Löpband / Skierg / Explo

Inte alltför hårt idag

Hej!

Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter.

Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan stopp. Jag sprang på 15 km/h och 0% lutning. Efter 8, 18 och 28 minuter höjde jag farten till 20 km/h och höll den farten i 20 sekunder, innan jag sänkte tillbaka farten till 15 km/h igen.

Den andra delen för dagen blev Skierg. Jag började på motstånd 8, sänkte ganska snabbt till 7 och lika snabbt därefter till 6. Ville inte att det skulle bli för hårt muskelärt. Farten var tänkt att ligga just under 2,00 min/500m, vilket jag klarade. Efter 7, 17 och 27 minuter körde jag 20 drag i 1,35-1,37-tempo.

Som avslutning blev det 2, istället för 3 set av min explostyrka.

Imorgon väntar vilodag och skidtester. Nästa vlogg släpps då också, ni kan se den redan nu om ni blir medlemmar!

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here