Efter 70 minuter på en vindstilla balkong så är det nästan, obs nästan, jag saknar vinden utomhus.

Tjena!

Ett inte allt för krävande eller långt pass är just lagt till handlingarna. Jag körde 70 minuter rakt av på min kära stakmaskin och därefter styrka.

För att sessionen ute på balkongen inte skulle bli för ensidig och tråkig, (hur nu 70 minuter stirrandes på en skärm kan bli just ensidigt och tråkigt), så delade jag in passet i tio delar om sju minuter vardera. På den första delen startade jag på motstånd 1, för att sedan höja motståndet med ett snäpp varje sjuminutare. Det slutade inte med galenskaperna där, nej jag var helt wild and crazy idag och avslutade varje sjua med tio maxdrag. Sjuka scener där ute på balkongen idag, det kan jag lova er!

Målet med passet var ett snitt på under 2,00 min/500m, vilket lyckades galant:

 

Intensiteten blev hög AI till en början och gick till hög AII mot slutet. Perfekt gubbtempo med 151 i snittpuls och 160 i max.

Styrkan efteråt blev 15 minuter bål-/stabstyrka och såklart excentriska tåhävningar med 20 kilo på ryggen.

Nu åker jag och Alfons till sommarstugan. Det blir ett löpintervallpass där imorgon och sedan vila lördag + söndag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here