Springning med cykelsällskap

Med på dagens pass var min kära Alfons

Hej!

Igår blev det en i förväg planerad vilodag och istället en myskväll med Alfons. Betydligt trevligare än att slita ute i ovädret, även om det ändå kan gnaga en aning över missad träningstid.

Idag blev det träning igen. Men det var tungrott att både komma upp ur sängen och ut på passet. Jag är som ett lik på morgnarna alltså.. Dagens pass blev två timmar och 24,6 kilometer. Jag löpandes och Alfons på cykel. Fint med sällskap av honom.

45 minuter in i passet så fick Alfons stanna på en bänk och äta lite mellis. Samtidigt passade jag på att köra 10 x 20 mångsteg, upp och ned i en närliggande backe.

Vi sprang enbart på asfalt runt omkring i Borlänge. Så dagens skoval föll på Hoka Clifton.

Kände mig inte helt pigg idag heller. En känsla som suttit i sedan i tisdags eller något liknande.

Mot kvällen så åkte jag till mina föräldrar med Alfons som skulle stanna där en dag eller två. Samtidigt hjälpte jag dom att installera min gamla Sonos Beam och den förra Apple-TVn. På hemvägen blev jag inbjuden till min bror på  middag. Så istället för mina planerade 20 minuter skierg + kettlebell på kvällen blev det samkväm i goda vänners lag.. Får träna det imorgon istället då..

Vi hörs!

 

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here