Tre timmar i krig

Tjena.

Ytterligare ett träningspass närmare fulländning. När blir jag klar tro?

Jag drog iväg och det kändes förvånansvärt lätt. Kroppen kändes pigg och rullskidorna (Elpex 4) upplevdes rulla lätt. Men jag lät mig inte luras så enkelt, vis av erfarenhet så vet jag att det kommer bli betydligt jävligare och jag fick rätt än en gång!

Dagens rutt

Det var medvind under mina första minuter, sedan en rejäl motvind under stora delar av passet. Uppe i Skräddarbacken blåste det småjävlar och regnade i sidled. Skönt nog var det ganska så varmt i alla fall. Tänk om vi har en sådan tur att vi slipper snö detta år!?

Under den första halvan av passet lade jag in tio impulser och kroppen kändes helt okej i cirka två timmar.

Men in på den sista timmen när jag vek av från Ornäs mot Dalsjö så möttes jag av en vägg av vind. Idag kunde jag inte hålla mig från att skrika allt jag orkade 3-4 gånger när jag stred för allt vad tygen höll igenom Dalsjö. Jag trodde helt ärligt att jag inte skulle ta mig hem därifrån, det kändes som att jag stod stilla. Fy fan vad arg och irriterad jag var där och då. Började måla upp allt i mitt liv som jag hatar, jag kom fram till att det var det mesta egentligen. Det var inte kul någonstans. Undrar varför jag utsätter mig för detta dagligen.

Jag blev nog en aning energilåg på slutet, vilket ökade min irritation exponentiellt. Inte nog med det så har jag från och till haft problem med magen av något slag. Jag blir slemmig, får halsbränna, mår illa, gasig och uppsvälld. Många symptom som tyder på magkatarr. Vissa gånger när jag försöker harkla mig så håller jag nästan på att spy, medan jag andra gånger kan få upp halvstora klumpar av slem. Det är kul nästan jämt!

Till slut, efter en heroisk insats så kom jag hem och kunde addera ytterligare tre timmar och 47,7 kilometer till min omättliga träningsdagbok. För när den väl är ifylld så kan jag känna mig nöjd för dagen och veta att jag gjort något ”bra”. Men egentligen, vem bryr sig mer än jag och vad är det för syfte med allt detta?

Styrkan efteråt blev mitt bålstabilitetsprogram.

Hej!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here