Inget toppenpass, men väl ett pass

Lyckligt omedveten om att jag någon timme efter detta skulle staka av en spets under en av de sista intervallerna

Godkväll!

Jävlar i min låda vad jag sov gott och bra inatt. Ingen ironi! Jag var sjukt trött under gårdagskvällen, låg och slumrade från & till i soffan medan Alfons kollade TV. Gick sedan och lade mig före 21,30, sov ända tills alarmet gick vid 06,20! Det var välbehövligt.

Den goda sömnen till trots så var jag seg under dagen, har även mått illa i perioder och haft någon form av magras. Men det hindrade inte mig från att beta av dagens stakintervaller ändå.

Samma gamla visa med Elpex III )som rullar allt tyngre) och längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge. Idag var upplägget:

– 6 x 6 minuter (2 min vila)

– 6 x 3 minuter (1 min vila)

– 6 x 30” – 30”

2 min vila mellan blocken

Halvvägs in i sista blocket så bröt jag av spetsen, så det blev en extrapaus där för att sätta dit en ny.

Det kändes inte toppen idag. Jag hade inte något riktigt ”fjong” i kroppen, det gick tungt (23,5 km/h i snittfart) och det var helt galet dimmigt stundtals, vilket gjorde att jag med mina annars så goda hökögon knappt såg en meter framför mig. Men jag fick ändå till intervallerna efter bästa förmåga och jag blev trött. Det får ändå duga en tråkig, mörk och blöt dag som denna.

Passet landade på hela tre timmar totalt och 53,3 kilometer. Som avslutning blev det sedvanligt mina gluteusövningar.

Vi hörs!

Previous articleSession number two ☑️
Next articleTre timmar i krig

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here