Inget toppenpass, men väl ett pass

Lyckligt omedveten om att jag någon timme efter detta skulle staka av en spets under en av de sista intervallerna

Godkväll!

Jävlar i min låda vad jag sov gott och bra inatt. Ingen ironi! Jag var sjukt trött under gårdagskvällen, låg och slumrade från & till i soffan medan Alfons kollade TV. Gick sedan och lade mig före 21,30, sov ända tills alarmet gick vid 06,20! Det var välbehövligt.

Den goda sömnen till trots så var jag seg under dagen, har även mått illa i perioder och haft någon form av magras. Men det hindrade inte mig från att beta av dagens stakintervaller ändå.

Samma gamla visa med Elpex III )som rullar allt tyngre) och längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge. Idag var upplägget:

– 6 x 6 minuter (2 min vila)

– 6 x 3 minuter (1 min vila)

– 6 x 30” – 30”

2 min vila mellan blocken

Halvvägs in i sista blocket så bröt jag av spetsen, så det blev en extrapaus där för att sätta dit en ny.

Det kändes inte toppen idag. Jag hade inte något riktigt ”fjong” i kroppen, det gick tungt (23,5 km/h i snittfart) och det var helt galet dimmigt stundtals, vilket gjorde att jag med mina annars så goda hökögon knappt såg en meter framför mig. Men jag fick ändå till intervallerna efter bästa förmåga och jag blev trött. Det får ändå duga en tråkig, mörk och blöt dag som denna.

Passet landade på hela tre timmar totalt och 53,3 kilometer. Som avslutning blev det sedvanligt mina gluteusövningar.

Vi hörs!

Previous articleSession number two ☑️
Next articleTre timmar i krig

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here