Stakning i regn med fint sällskap

Adam och Måns. Återkomst för BSA (Borlänge Spa Anhang) igen får vi hoppas! Bar överkropp senaste passen på rull, regnjacka idag. Kontraster. 
Hej på er!
Trots att kroppen fortsatt inte riktigt spelar på lag, och trots den händelserika veckan med mycket negativt så kommer jag idag hem från passet med positiv energi. 
Måns bjöd ut mig på ett träningspass igår, vilket jag är glad att jag tackade ja till. Han passade också på att be mig skita i hatstormen på Twitter. En fin gest från en fin person. Tack för det!
Vi möttes efter lite drygt en halvtimmes åkning. Jag var riktigt slak även idag, inga pigga muskler. Men allt eftersom att passet gick och vi pratade på om det mesta så glömde jag liksom av att känna efter. Tänkte inte på varken dålig kropp eller det dåliga vädret. Jag tror att jag behöver umgås mer med folk, för är jag inte på jobbet eller med Alfons så är jag nästan alltid själv med mina egna tankar som ofta blir rätt mörka. Så att socialisera mig mer är nog en bra sak. Jag märker ju  att jag snabbt blir på bättre humör av att umgås och prata med folk. 
Vi åkte mestadels i Skräddarbacken, så de blev en del kupering. Fick ihop 2,30 h och 36,1 kilometer. Tungfört och tung kropp. Men skönt att få röra på mig och trevligt med sällskap som sagt. 
På grund av den massiva hatstormen igår som genererade hela 8 000 unika besökare på bloggen bland annat så har jag ställt in moderering av kommentarerna på bloggen nu en tid. Jag har dolt en del inlägg. Jag har blockat 154 personer på twitter, låst mina inlägg där och så vidare. Vi får hoppas att twitter-maffian snart får någon ny att hata på. Jag står fortfarande fast vid att jag har en sådan här jargong som jag har. Dessutom tycker jag inte det är konstigt att bli panikslagen av både en rejäl börsnedgång och samtidigt besked om att inte ha jobb kvar. 
Vi hörs!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

6 COMMENTS

  1. Okej tråkigt att det har blivit så att du är arbetslös men det löser sig. Men inga bidrag nu det är bara för sossefolk det måste du avstå. Kolla hellre med kattplågare Bergengren!

  2. Jag tycker du är modig som är så transparant med hela känsloregistret. Tråkigt med hatstorm, men coolt med så många tusen unika besök på bloggen! Känner igen det där med att det blir mycket mörka tankar när man är själv. Konstigt egentligen att man är så trög på att komma igång och umgås med folk trots att man vet att det är hjälpsamt för en. Ja ja, man lär väl så länge man lever. Tack för att du delar med dig 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here