Stakning med Gustis

 

Godkväll!

Idag har jag kört lite stakning i det snabba föret i Bergebo. Jag åkte Igeltjärnsvägen, vidare ned till Vargliden och just som jag skulle vingla ut på Falun-Borlänge-spåret så mötte jag den oerhört mäktige Gustav Eriksson. Gustav som var på väg emot Bergebo på sin tur längs Falun-Borlänge-spåret. Jag valde då att slå följe med honom upp till Bergebo och sedan tillbaka ned till Vargliden en andra gång. Kul att få åka i sällskap, speciellt med en sådan vräkig herre som den numera långlopps-satsande Gustav.

På väg ut till bilen innan träningen så vände jag för att hämta pannlampan och det var tur då det var nästan svart ute i skogen idag. Andra dagar har jag kunnat åka utan lampa, men inte idag. Det blir väl lite läskigare när det är isföre också såklart.

Passet landade på två timmar och 33,4 kilometer. Jag hann med fem impulser och gluteus-styrka efteråt.

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here