Stakning med Gustis

 

Godkväll!

Idag har jag kört lite stakning i det snabba föret i Bergebo. Jag åkte Igeltjärnsvägen, vidare ned till Vargliden och just som jag skulle vingla ut på Falun-Borlänge-spåret så mötte jag den oerhört mäktige Gustav Eriksson. Gustav som var på väg emot Bergebo på sin tur längs Falun-Borlänge-spåret. Jag valde då att slå följe med honom upp till Bergebo och sedan tillbaka ned till Vargliden en andra gång. Kul att få åka i sällskap, speciellt med en sådan vräkig herre som den numera långlopps-satsande Gustav.

På väg ut till bilen innan träningen så vände jag för att hämta pannlampan och det var tur då det var nästan svart ute i skogen idag. Andra dagar har jag kunnat åka utan lampa, men inte idag. Det blir väl lite läskigare när det är isföre också såklart.

Passet landade på två timmar och 33,4 kilometer. Jag hann med fem impulser och gluteus-styrka efteråt.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here