Svårsövd, stretch + jonglering och hur är spårstatus i Borlänge?

Jag får väl motvilligt erkänna att det är en väldigt fin kombination med snö och sol, även om det var väldigt kallt igår. Bilden är från min promenad på lunchen. 

Efter jobbet så hämtade jag Alfons på dagis och därefter Boris hos sin hundvakt. Fullt hus igår alltså. 

Alfons ser ”full i fan” ut. Detta från imorse innan vi drog till dagis.
Hej på er. 
Skönt med vilodag igår! Dock lyckades jag förvalta den dåligt genom att lägga mig för sent, men jag sov ändå dåligt, så det hade kanske inte gjort så mycket när jag än lagt mig. Så nu har jag nallat från sömnbanken två nätter i rad, får hoppas på bättre sömn framöver. När klockan ringer på vardagarna så är min första tanke i princip alltid: ”ikväll ska jag lägga mig i tid, så jag är pigg imorgon”, men allt eftersom att dagen går så blir jag piggare och piggare. Mot kvällen är min ständiga morgontrötthet som bortglömd och jag har helt plötsligt inte lika bråttom i säng. Sen spelas scenariot upp återigen morgonen efter. Att jag aldrig lär mig. Eller jag lär mig, men jag är dålig på att göra något åt det. Skärpning. Det är dock inte tal om några rejäla ”nattsuddningar”, brukar väl lägga mig kring midnatt ungefär, hade dock varit önskvärt om jag la mig 22,30 kanske. Nya tag ikväll, vi håller tummarna. 
På tisdagarna slutar jag klockan 17, så det hinns inte så mycket mer än att hämta hem Alfons och få i honom kvällsmat. Sen är det dags för honom att lägga sig. Ungefär samma visa igår igen. Vi hann dock med att duscha tillsammans och när jag därefter skulle stretcha/foamrolla stela höfter så ville Alfons vara med. Kan förmedla att han ej är lika stel som undertecknad. Han ville även se mig jonglera med massagebollarna, vilket han därefter provade, i den förmågan överglänste jag dock honom. 
Idag så ska Alfons till sin mor, medan jag och Boris bevakar hemmet. Själv ska jag försöka mig på någon form av intervaller. Jag har dock inte bestämt än om det blir på balkongen eller ute. Det ska komma snö idag igen och jag har ingen lust att åka omkring i tung nysnö, dessutom har jag dålig pejl på vad för spår som finns i närheten och statusen på dessa. Någon som vet? Det som talar emot att köra på balkongen är att det blir ännu kallare de kommande dagarna och jag hade tänkt köra ett till intervallpass på fredag. Men två intervallpass på balkongen under en vecka har jag ju utsatt mig för förr och det har ju gått bra då! Någon med koll på spårstatusen i Borlänge? Jag har kollat skidspår.se, men inte hittat info kring vilka spår som är åkbara i framförallt Mellsta och Bergebo. Drömmen hade ju varit om det var bra spår i Mellsta, närmare från mig och så slipper jag att åka på det andra stället. 
Hoppas ni får en fin onsdag kamrater!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here