Ett pass att minnas

Jag velade länge mellan balkongen och träning ute. Men då det snöade och blåste så valde jag till slut inneträning på balkongen. Ville inte bli irriterad över eventuellt dåliga skidspår. Det var ett tag sedan sist som jag var ute på balkongen och körde mig slut. Idag fick jag verkligen bekänna färg! Klarade inte målet på skiergen tyvärr, men det blev ändå ett riktigt bra pass som jag aldrig kört förr, så jag visste inte hur jag skulle reagera på det. 
Såhär körde jag idag:
– 10 minuter uppvärmning i sub 2,00-tempo med två fartökningar på 20 drag vid minut fyra och nio. 
– Intervaller:

25 – 20 – 15 – 10 – 5 minuter, totalt 75 minuter. 5 – 4 – 3 – 2 minuter i vila. Målet var farterna: 1,49 – 1,48 – 1,47 – 1,46 – 1,45, det höll i två intervaller och två minuter in i den tredje.. 
Jag har aldrig kört såhär långa och många intervaller förut, så jag är inte alltför besviken. De sista intervallerna riktade jag in mig på att hålla sub 1,50, vilket jag hade fullt upp med. Sjukt tufft! Avslutade med fem minuter igen i sub 2,00-tempo. Hela faderullan på motstånd 8.
_____
Efter lite vila så var det dags för nästa härliga maskin. Ja, ni gissade rätt, löpbandet:

Planen var 45 minuter rakt av på 10% och 10,5 km/h. Men under skiergen så lockade jag mig själv med att få mygla ner farten till allt mellan 10,1 och 10,3. Det för att jag var så trött. Men efter att ha fått återhämta mig en stund så bestämde jag mig ändå för att testa 10,5 och köra så länge det håller. Det höll hela vägen faktiskt, även om det mot slutet blev riktigt, riktigt grisigt. 
Sjukt bra pass som dessutom avslutades med fyra TRX-övningar. 
Tack för idag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe