Träflasklöpet idag

Det blev ett ganska snabbt besök på akuten igår, dom sa att det inte var någon fara med Alfons och vi kunde åka hem, skönt. Han har sedan dess varit precis som vanligt, så det ska med största sannolikhet inte vara någon fara.

Vi ska strax åka mot Sundborn för att springa Träflasklöpet. För min del blir det 18 kilometer (två varv á 9 km), starten går klockan 12,10. Tanken är att få en bra genomkörare inför Lidingöloppet. Min förhoppning är att jag är hel i ben och fötter först och främst. Sedan är min plan att försöka hitta ett bra flyt i löpningen, ungefär som jag hade när jag sprang Vasakvartetten förra månaden. Så att hitta ett bra tempo på och omkring tröskeln ungefär, vi får hoppas att det fungerar. Tidigare har jag sprungit på 1,11,43 (år 2012) och då gick det inte speciellt snabbt. Men först och främst hoppas jag att kroppen känns bra både rent skademässigt och sedan fysiskt, gör den det så borde det gå helt okej!
Hörs senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here