Tre sjöar runt – 93 kilometer in!

Goder afton!

Dårskaperna fortsätter. Idag blev det fem timmar och lite till, närmare bestämt 5 h 10 min och 93,6 kilometer (18,1 km/h snittfart) stakning. Runt detta:

Runt Runn, Vikasjön och Varpan

Med mig hade jag nästan två liter sportdryck, samt en softflask på 0,5 liter med vatten. Som vanligt var jag inte det minsta törstig till en början, för att sedan få en alltmer ökande törst från kring tre timmar åkta. Men det gick bra även idag!

Skidorna för dagen var Swenor 4. Tung motvind första 1,5 timmarna ner till Strand, därefter bättre vindar in till Falun och avslutningsvis nästan vindstilla den sista timmen. Senast jag körde detta pass så vet jag att jag var betydligt mer trött än idag, det var positivt överraskande. Jag var lite småseg till en början, men sen flöt det på fint hel vägen. En aning tom i blicken och håglös den sista halvtimmen dock, men det kan man väl få kosta sig på ändå kan jag tycka!

Hela passet blev lugnt, men som vanligt med ett försök att få till bra marschfart, fartställning utför och så vidare. Under den sista timmen lade jag också in tio impulser på 15 stavtag vardera, för första gången i år så kändes dessa lite bättre än helt bedrövligt dåliga, framsteg!

Jag avslutade dagen session med TRX-styrka!

Ha en fin kväll!

 

 

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here