Tre sjöar runt – 93 kilometer in!

Goder afton!

Dårskaperna fortsätter. Idag blev det fem timmar och lite till, närmare bestämt 5 h 10 min och 93,6 kilometer (18,1 km/h snittfart) stakning. Runt detta:

Runt Runn, Vikasjön och Varpan

Med mig hade jag nästan två liter sportdryck, samt en softflask på 0,5 liter med vatten. Som vanligt var jag inte det minsta törstig till en början, för att sedan få en alltmer ökande törst från kring tre timmar åkta. Men det gick bra även idag!

Skidorna för dagen var Swenor 4. Tung motvind första 1,5 timmarna ner till Strand, därefter bättre vindar in till Falun och avslutningsvis nästan vindstilla den sista timmen. Senast jag körde detta pass så vet jag att jag var betydligt mer trött än idag, det var positivt överraskande. Jag var lite småseg till en början, men sen flöt det på fint hel vägen. En aning tom i blicken och håglös den sista halvtimmen dock, men det kan man väl få kosta sig på ändå kan jag tycka!

Hela passet blev lugnt, men som vanligt med ett försök att få till bra marschfart, fartställning utför och så vidare. Under den sista timmen lade jag också in tio impulser på 15 stavtag vardera, för första gången i år så kändes dessa lite bättre än helt bedrövligt dåliga, framsteg!

Jag avslutade dagen session med TRX-styrka!

Ha en fin kväll!

 

 

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here