Tre sjöar runt – 93 kilometer in!

Goder afton!

Dårskaperna fortsätter. Idag blev det fem timmar och lite till, närmare bestämt 5 h 10 min och 93,6 kilometer (18,1 km/h snittfart) stakning. Runt detta:

Runt Runn, Vikasjön och Varpan

Med mig hade jag nästan två liter sportdryck, samt en softflask på 0,5 liter med vatten. Som vanligt var jag inte det minsta törstig till en början, för att sedan få en alltmer ökande törst från kring tre timmar åkta. Men det gick bra även idag!

Skidorna för dagen var Swenor 4. Tung motvind första 1,5 timmarna ner till Strand, därefter bättre vindar in till Falun och avslutningsvis nästan vindstilla den sista timmen. Senast jag körde detta pass så vet jag att jag var betydligt mer trött än idag, det var positivt överraskande. Jag var lite småseg till en början, men sen flöt det på fint hel vägen. En aning tom i blicken och håglös den sista halvtimmen dock, men det kan man väl få kosta sig på ändå kan jag tycka!

Hela passet blev lugnt, men som vanligt med ett försök att få till bra marschfart, fartställning utför och så vidare. Under den sista timmen lade jag också in tio impulser på 15 stavtag vardera, för första gången i år så kändes dessa lite bättre än helt bedrövligt dåliga, framsteg!

Jag avslutade dagen session med TRX-styrka!

Ha en fin kväll!

 

 

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe