Stakning längs cykelbanan mellan Falun Och Borlänge i den ljumma julikvällen

 

Hej på er!

Ni har väl läst på min andra blogg, där jag skrivit om att jag har på papper att jag inte är riktigt som alla andra?

Nu är ytterligare en träningsvecka och dessutom en bra sådan lagd till handlingarna. Dessa sju dagar landade på 21 h 35 min och 359,7 kilometer. Endast rullskidor (stakning), löpning och så lite styrka.

Dagens pass blev återigen ett sent sådant. Men det blev ett pass och det blev av. Såhär åkte jag:

Planen från början var att åka till Falun, via Aspeboda, Olsbacka och Källviken. Dock fick jag revidera rutten när jag kom till Aspeboda och såg en helt uppriven väg mot Olsbacka. Istället tog jag mig ut till cykelbanan och åkte till Falun via den. I Falun så kryssade jag mig upp till Lugnet via gamla bekanta vägar, tog ett varv runt rullskidbanan och vände sedan hemåt igen.

Det blåste satan i min själ idag alltså. Trots det så höll jag humöret uppe. Jag fick ändå smaka på en liten del medvind i början på passet.

Kroppen kändes ganska pigg idag, efter en välbehövlig vilodag igår. Blev aldrig trött under mina enligt klockan fyra timmar och 72,5 kilometer. Även idag så lade jag in tio impulser under den sista timmen, 15 stavtag vardera.

Bra dag och bra vecka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here