25’ + (10 x 90”-30”) + 20’ + (10 x 40”-20”)

Övar tjuvskejt på uppvärmningen

Hej alla måndagsglada!

Har även idag varit ute och pickat mig fram längs landsvägarna. Stakintervaller på Elpex III blev dagens roligheter. Det blåste rejält och regnade om vartannat. Tänk att det ska regna varenda jävla dag. När hade vi en dag med uppehåll senast? 1948?

Kände mig lite småseg på uppvärmningen, men det blev en aning bättre när jag väl började köra intervallerna längs vägen mellan Pusselbo Och Mockfjärd. Såhär körde jag idag:

– 25 minuter

(5 minuter vila)

– 10 x 90”-30”

(4 minuter vila och vändning hemåt)

– 20 minuter

(3 minuter vila)

– 10 x 40”-20”

Kom inte upp jättehögt i puls, max för dagen blev 168, men det är ändå en lagom nivå för tröskel. Snittfarten över de 22 intervallerna blev ändå stabila 24,4 km/h. Så det blev ett givande pass trots allt!

Efter nedvarvningen så sladdade jag in vid hemmet efter totalt tre timmar och 60,5 kilometer stakning. Ett bra dagsverke!

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe