Tre timmar skate blev fyra

Fin dag med solsken och således efterföljande solnedgång!

Foton: Martin Eriksson

Tjena!

Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra.

Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer. Till en början fick jag sällskap av den gode Martin Eriksson i cirka 45 minuter. Sedan väntade 15-20 minuter i ensam majestät, för att resten av passet ha sällskap av min bror Jonatan Steen, han hälsar att ni ska följa honom på Strava.

Tiden och kilometerna rullade på rätt skapligt. Efter 2,5 timme ungefär började jag känna mig hungrig, men jag var ju strax klar.. Jo visst, när vi varvade efter mina tre timmar åkta råkade jag säga att ”jag har betydligt mer att ge”, så det var bara att fortsätta snurra. Konstigt nog vände känslan och jag blev piggare igen mot slutet!

Det blåste fruktansvärt mycket idag och var 7-8 grader kallt. Själva motvinden var inte det jobbiga, utan snarare kylan. Tack och lov hade jag värmestrumpor, vilket räddade fötterna. Efter cirka två timmar var jag tvungen att under mina dubbla handskar sätta på mig mina kära plasthandskar, vilket gjorde att sista timmen var behaglig även för händerna. Utan dessa hade det nog blivit betydligt kämpigare.

Klockan stannade på fyra timmar, 61,7 kilometer och 1420 höjdmeter. Efteråt körde jag en liten del från tre av mins styrkepass: kettlebell, TRX och bålstabilitet.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here