Syrafest på stakmaskinen

Tjocksmock

Tjena!

Usch, gruvat mig inför passet hela dagen. 10 x 500 meter på stakmaskinen är ett riktigt hatpass, så kort, men ändå så sjukt jobbigt. Senast jag körde, för två veckor sedan, så lyckades jag klara målet om sub 1,40 på 5/10 intervaller. Idag blev utfallet såhär:

7/10, det går åt rätt håll

Det känns verkligen som att det är sådana här typer av pass jag behöver för att få fart i min gamla och trötta kropp. Men det är ju så lockande med timmar också..

Innan intervallerna körde jag 15 minuter i ett svep, fördelat på:

– 10 minuter i sub 2,00-tempo. 20 snabba drag i sub 1,40-tempo vid minut fyra och åtta.

– 3 minuter tröskel @ 1,49,2 min/500m

– 2 minuter i sub 2,00-tempo

Uppvärmning och intervaller på motstånd 8.

Nedvarvningen blev åtta minuter i sub 2,00-tempo på motstånd 1.

Enligt min pulsklocka fick jag till ett anaerobiskt pass, vilket inte sker så ofta. Jag maxade pulsen på stabila 182 slag per minut. Pulsen blir successivt högre fram till den intervallen där jag spränger mig, därefter blir jag för sur i musklerna för att kunna pressa mig mer. Lyckades ändå hålla ihop det hyfsat även på de tre sista.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here