Uppdatering av sjukläget!

Här är jag och ”Dicko”. Dicko är Alfons senaste smeknamn, kärt barn har många namn!

Hej på er!

Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till länge nu med feber, hosta och hela fan. Själv så har mitt tillstånd blivit lite sämre för var dag som gått. Nu har jag dödens torrhosta, ont i huvudet och snorig satan. Dock ingen feber, utan jag ligger på stabila 37 grader.

39 veckor med över 10 timmar och utan sjukdagar tog nu sin ända. Nåväl, allting kommer till sitt slut någon gång. Jag har än inte blivit speciellt less, utan tycker det är skönt att få vila, men inom kort kommer jag nog börja tappa tålamodet. Jag försöker dock intala mig själv att jag behöver lite vila och återhämtning. Blir detta inte för långvarigt så kan det kanske vara bra för mig, dels mentalt, men också fysiskt och för att förhoppningsvis kunna avlasta min ömma hälsena och andra småskavanker.

Idag har vi inte orkat göra något annat än att ta oss från sängen till soffan. Man får inte ha så höga krav och det är inte så mycket att göra åt i detta läget. Kanske jag tar på mig en träningsjacka och tar en liten promenad senare idag för att få lite friskluft. Men bara kanske.

Häromdagen fick jag bita i det sura äpplet och betala in pengar själv för FIS-kod, bara för att ens kunna få starta i Vasaloppet. Fortsatt inget stöd för resten av säsongen, usch, kommer bli en dyr historia för mig. All form av stöd är välkommet!

Nu håller vi tummarna för snabb bättring!

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe