Uppdatering av sjukläget!

Här är jag och ”Dicko”. Dicko är Alfons senaste smeknamn, kärt barn har många namn!

Hej på er!

Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till länge nu med feber, hosta och hela fan. Själv så har mitt tillstånd blivit lite sämre för var dag som gått. Nu har jag dödens torrhosta, ont i huvudet och snorig satan. Dock ingen feber, utan jag ligger på stabila 37 grader.

39 veckor med över 10 timmar och utan sjukdagar tog nu sin ända. Nåväl, allting kommer till sitt slut någon gång. Jag har än inte blivit speciellt less, utan tycker det är skönt att få vila, men inom kort kommer jag nog börja tappa tålamodet. Jag försöker dock intala mig själv att jag behöver lite vila och återhämtning. Blir detta inte för långvarigt så kan det kanske vara bra för mig, dels mentalt, men också fysiskt och för att förhoppningsvis kunna avlasta min ömma hälsena och andra småskavanker.

Idag har vi inte orkat göra något annat än att ta oss från sängen till soffan. Man får inte ha så höga krav och det är inte så mycket att göra åt i detta läget. Kanske jag tar på mig en träningsjacka och tar en liten promenad senare idag för att få lite friskluft. Men bara kanske.

Häromdagen fick jag bita i det sura äpplet och betala in pengar själv för FIS-kod, bara för att ens kunna få starta i Vasaloppet. Fortsatt inget stöd för resten av säsongen, usch, kommer bli en dyr historia för mig. All form av stöd är välkommet!

Nu håller vi tummarna för snabb bättring!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here