För andra dagen i rad hade jag pannlampan på huvudet. Idag klarade jag mig dock från att starta den, då jag kom hem precis lagom till mörkrets intrång, sparad krona!

Tjena kamrater.

Just hemkommen från denna lilla runda:

Att ta mig runt ovan rutt på 45,6 kilometer tog mig att staka 2 h 35 minuter på Elpex 4:or. Förutom lugn åkning så blev det tio stycken impulser på 15 stavtag.

Det var lite mindre kallt än under gårdagen, så idag slapp jag frysa. Något jag inte lär undkomma framgent..

På något konstigt sätt kändes kroppen bra hela vägen och något som förbryllade mig än mer var att jag hade någon form av medvind både till Torsång och uppåt förbi Aspeboda mot riksväg 293. När jag sedan hade ställt in mig på motvind och riktningsförändring så avtog vinden. Detta kommer jag nog aldrig mer få uppleva!

Efter cirka en timme så gick sömmarna av i mitt vätskebälte och hela fan for i backen. Det löste jag genom att med hemnyckeln göra ett nytt hål i bältet och knyta bandet igenom där, det funkade det också. Inte lätt att vara smällfet.

Avslutningsvis så blev det 15 minuter stab-/bålstyrka. Fin avslutning på träningsdagen. Imorgon väntar jobb igen, usch, ångest.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here