Fyra mil löpning och lite skierg

Bilden tagen med min nya iPhone 13 PRO max, vilken jag köpte begagnad. Ni kan läsa om det här.

Godkväll!

Idag blev det ett tufft pass för undertecknad. Det började med årets längsta löppass på 3 h 35 min och 40,3 kilometer (5,20 min/km). Under den första halvan av passet så lade jag in 10 x 20 mångsteg, vilka nog också hjälpte till att döda mina ben som redan från start var rätt sega.

Jag började med att springa till Mellsta och första halvan på 7,5-spåret, sedan vek jag av mot mina favoritstigar uppåt Tjärnaberget, ett varv runt elljusspåret i Skräddarbacken och Muskboberget. Såhär såg det ut på kartan:

800 höjdmeter och såklart lika många fallmeter sätter sina spår i benen kan jag lova.

Fint att löpningen ändå börjar rulla på bra och att hälsenan håller sig i schack. Jag gillar ju att springa väldigt mycket och det ger enligt mig en riktigt bra träning, samt är ett kanonbra komplement till stakningen. På fötterna satt såklart mina Hoka Tecton X, en riktig drömsko för rutter som ovan!

För att få ihop mina planerade fyra timmar för dagen så fick jag köra 25 minuter ute på min skierg. Det landade på ett snitt om 1,58,5 min/500m och 6324 meter. Jag ändrade motstånd var femte minut i följande schema: 10 – 2 – 8 – 4 – 6.

Som om ovan inte skulle vara nog så körde jag även ett pass med TRX-styrka, samt givetvis tåhävningar..

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here