Avslutar veckan med en femmil

Hej och hå!

Ytterligare en vecka avklarad. Det slits både kroppsligt och mentalt, med både träning, jobb och livet. Upp och ned – fram och tillbaka. Denna veckan landade på respektabla 17 h 20 min, samt 267 kilometer. Det får jag vara nöjd med!

Träningen för dagen blev tre timmar och 50 kilometer stakning på mina swenor 4. Ett par fyror som under sommarens enda dag kan upplevas rulla sjukt lätt, men som idag i regn och rusk rullade allt annat än lätt. Trots tungt motstånd så var kroppen pigg och ville spela på lag hela vägen in idag. Konstigt nog.

Rutten jag åkte såg ut såhär:

En vända i Skräddarbacken först för lite höjdmeter, samt fem impulser uppför. Därefter vidare mot Torsång och Ornäs med flackare terräng och fem ytterligare impulser på platten.

När jag efter mycket om och men äntligen tagit mig hem så blev det ett TRX-pass.

Nu tackar jag för mig, godnatt!

Related Articles

Drog till Falun och snurrade

Tjena! Disco-torsdag idag, vilket precis som förra torsdagen innebar en vända till Falun för att snurra runt på konstsnön. Ganska tråkigt väder idag med 0-2...

Löp ute och på band + skierg

Tjena! Idag var det inte så kul vill jag lova. Riktigt dålig känsla på intervallerna. Men vi tar det från början. Det hela började med en...

Stakmaskin – 5 x halvhårt + hårt

Hej, hej! Efter morgonens pass på bandet och sedan jobb så var det ”äntligen” dags för pass nummer två. Skierg, eller stakmaskin, vilket ni nog...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe