Avslutar veckan med en femmil

Hej och hå!

Ytterligare en vecka avklarad. Det slits både kroppsligt och mentalt, med både träning, jobb och livet. Upp och ned – fram och tillbaka. Denna veckan landade på respektabla 17 h 20 min, samt 267 kilometer. Det får jag vara nöjd med!

Träningen för dagen blev tre timmar och 50 kilometer stakning på mina swenor 4. Ett par fyror som under sommarens enda dag kan upplevas rulla sjukt lätt, men som idag i regn och rusk rullade allt annat än lätt. Trots tungt motstånd så var kroppen pigg och ville spela på lag hela vägen in idag. Konstigt nog.

Rutten jag åkte såg ut såhär:

En vända i Skräddarbacken först för lite höjdmeter, samt fem impulser uppför. Därefter vidare mot Torsång och Ornäs med flackare terräng och fem ytterligare impulser på platten.

När jag efter mycket om och men äntligen tagit mig hem så blev det ett TRX-pass.

Nu tackar jag för mig, godnatt!

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here