Treadmill party on the balcony

Hej.

Nya möjligheter och en ny vecka. Sjätte och sista dagen i rad med träning, imorgon vilodag, superskönt!

Klockan ringde klockan 06,50. Det var inte så att jag studsade upp då, men efter några minuters överläggande med mig själv så masade jag mig till sist upp vid 07,01, för att:

– Snabb frukost med en kopp kaffe, en banan och 0,5 liter vatten (dricker varje morgon 0,5-0,7 liter vatten, tycker jag vaknar till snabbare av det).

– Toabesök

– Ombyte till träningskläder

– Ihopvikning av tvätt

– Nytt toabesök

– Ångestfyllt irrande i lägenheten

– Nytt toabesök

– Starta löpband

 

Det blev i princip samma upplägg som förra måndagen. Jag kände mig muskelärt sliten idag, så istället för 1% lutning som jag vanligen brukar köra så blev det 0% lutning och 0,1 km/h snabbare fart. Dagen innan förra veckans pass så hade jag vilat, vilket jag inte gjorde igår. Skillnaden i puls blev rätt rejäl med 173 snitt och 189 max förra veckan, jämfört med 163 snitt och 173 max idag.

Såhär blev upplägget på de totalt 45 minuterna utan stopp:

10 minuter @ 15,1 km/h, 0%

30 minuter växlande fart, fördelat på: 4 x (2 min @ 17,1 km/h – 2 min @ 19,1 km/h – 3 min @ 18,1 km/h – 30 sek @ 20 km/h) = (18,24 km/h / 3,17 min/km), 0%

– 5 minuter @ 15,1 km/h, 0,5%

Jag var som sagt en aning sliten i musklerna, vilket kändes av till en början, men allt eftersom passet fortskred så växte jag in i det hela och det kändes rätt bra. Det var med full kontroll hela vägen denna gång. Skönt att slippa vända ut och in på sig självt för en gångs skull.

 

 

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here