Treadmill party on the balcony

Hej.

Nya möjligheter och en ny vecka. Sjätte och sista dagen i rad med träning, imorgon vilodag, superskönt!

Klockan ringde klockan 06,50. Det var inte så att jag studsade upp då, men efter några minuters överläggande med mig själv så masade jag mig till sist upp vid 07,01, för att:

– Snabb frukost med en kopp kaffe, en banan och 0,5 liter vatten (dricker varje morgon 0,5-0,7 liter vatten, tycker jag vaknar till snabbare av det).

– Toabesök

– Ombyte till träningskläder

– Ihopvikning av tvätt

– Nytt toabesök

– Ångestfyllt irrande i lägenheten

– Nytt toabesök

– Starta löpband

 

Det blev i princip samma upplägg som förra måndagen. Jag kände mig muskelärt sliten idag, så istället för 1% lutning som jag vanligen brukar köra så blev det 0% lutning och 0,1 km/h snabbare fart. Dagen innan förra veckans pass så hade jag vilat, vilket jag inte gjorde igår. Skillnaden i puls blev rätt rejäl med 173 snitt och 189 max förra veckan, jämfört med 163 snitt och 173 max idag.

Såhär blev upplägget på de totalt 45 minuterna utan stopp:

10 minuter @ 15,1 km/h, 0%

30 minuter växlande fart, fördelat på: 4 x (2 min @ 17,1 km/h – 2 min @ 19,1 km/h – 3 min @ 18,1 km/h – 30 sek @ 20 km/h) = (18,24 km/h / 3,17 min/km), 0%

– 5 minuter @ 15,1 km/h, 0,5%

Jag var som sagt en aning sliten i musklerna, vilket kändes av till en början, men allt eftersom passet fortskred så växte jag in i det hela och det kändes rätt bra. Det var med full kontroll hela vägen denna gång. Skönt att slippa vända ut och in på sig självt för en gångs skull.

 

 

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here