Idag fick jag bekänna färg. Igen.

Tjena!

En ny måndagsmorgon med ett tufft löpbandspass på menyn. Ångestfullt och trött känsla innan – skön och förlösande känsla efteråt.

Är inne i en period med dålig sömn igen, ligger på typ 5-6 timmar per natt. Jag kan vara trött på kvällen innan sängdags, för att sedan bli klarvaken när det är dags för sömn. Det är nästan så att jag glömt bort hur man sover. Otroligt frustrerande. Även en mer eller mindre ständig oro och ångest uppe på detta också. Det är kul nästan jämt.

Träningen då.

Jag körde 45 minuter rakt av, utan stopp. Såhär blev dagens galenskaper:

– 10 min @ 15 km/h, 1%

– 30 min växlande, fördelat på 4 set med:

2 minuter @ 17 km/h

2 minuter @ 19 km/h

3 minuter @ 18 km/h

30 sekunder @ 20 km/h

– 5 min @ 15 km/h, 1%

 

Fick alltså smaka på bandets maxfart 20 km/h (3,00 min/km) idag. Fint att få känna på högre farter, det var längesedan. Skönt att jag klarade hela planen även idag. Snittet på de 30 tuffa minuterna landade på strax över 18 km/h, eller strax under 3,20 min/km.

Det blev tufft och jobbigt, men inte fullt så slitsamt som förra måndagens löppass. Jag sprang i mina kära carbonskor från Hoka, hälsenan kändes inte av idag och maxpulsen landade på stabila 189 slag per minut.

Ett pass till i eftermiddag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here