Ett längre pass i sällskap av Alfons!

Finsällskap på dagens pass av Alfons!

Hej på er!

Idag har jag och Alfons sprungit och cyklat runt på Borlänges vägar i hela 2,5 timmar och 31,3 kilometer (4,48 min/km). Fick denna idé tidigare i veckan. Nu när jag kan springa igen för hälsenan, samtidigt som Alfons gillar att cykla och har fått en ny cykel så gick det kanon.

Glada och pigga

För att ni inte ska tro att jag är någon slavdrivare och pådrivare så sköt jag på honom i princip hela vägen. Vi tog även flera halvlånga pauser och Alfons hade matsäck och extrakläder med sig.

Då Alfons gärna ville ha på sig sina träningskläder från Craft med shorts och t-shirt så fick vi hitta något som funkade till årstiden. Bland annat så fick han ta mina cykelarmvärmare till benen, det funkade bra det med.


Rutten för dagen blev denna:

Jag invigde ett par nya Hoka Clifton 8 i widemodell. Fin och skön sko som passade kanon för dagen.

Det kändes ganska bra till en början och till cirka två timmar. Därefter blev det lite kämpigt att skjuta på och att springa. Men vi klarade det galant ändå!

Dagens pass blev det sista för denna vecka, då jag tänkt vila imorgon och hänga med Alfons. Veckans träning landade således på 11 h 15 min och 168,8 kilometer.

Ha det bra så hörs vi!

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

2 COMMENTS

  1. Fint, föredömligt föräldraskap. Träningsglädje tillsammans. Samtidigt som man visar att man kan mer än vad man kanske tror.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe