Kämpig löpbandsmorgon

Fin start på veckan att stå på ett löpband och stirra in i en vägg. Det går att ha det sämre!

Tja, tja!

Sen kväll igår då jag tittade på valvakan till strax efter midnatt. Spännande kväll hela vägen och det ser ut som att högersidan får majoritet, vilket jag gillar. Men vis av erfarenhet så tror jag att det blir en salig röra återigen. Den som lever får se.

När klockan ringde klockan 07,00 så var ett tufft löpbandspass en av de sista saker jag var sugen på att ta mig för. Men jag lyckades återigen stålsätta mig och ta tag i saken, jag vet ju hur skön känslan är efteråt. Där och då var jag dock lyckligt omedveten om hur tufft det skulle bli. Dålig sömn och tuff träning de senaste dagarna har satt sina spår.

Löpningen idag blev totalt 45 minuter utan stopp, fördelat på:

– 10 min @ 15 km/h

– 30 minuter i växlande tempo, fördelat på:

4 min @ 17,1 – 4 min @ 18,1 – 4 min @ 19,1 km/h

3 min @ 17,1 – 3 min @ 18,1 – 3 min @ 19,1

2 min @ 17,1 – 2 min @ 18,1 – 2 min @ 19,1

1 min @ 17,1 – 1 min @ 19,1 – 1 min @ 18,1

– 5 min @ 15 km/h

Allt på 1% lutning.

Blev riktigt tufft idag och jag fick gräva djupt. Jag skiftade om de sista två enminutarna så att jag skulle bli klar med den snabbaste farten först, gissa om det var skönt att sänka ned farten till 15 för de sista fem minuterna!

Mina ben var rätt slitna, vilket inte var så konstigt efter lördagens långa löppass. Glad att jag tog mig igenom detta pass och det känns som att jag så sakteliga blir bättre på löpningen igen. Även hälsenan verkar bli allt bättre, dock ska jag fortsätta med de excentriska tåhävningarna för säkerhets skull, men kanske inte varje dag.

Pulsen maxade på stabila 185 under passet. Snittet under de tuffa 30 minuterna blev 18,1 km/h, vilket är 3,19 min/km. Jag sprang som vanligt i mina carbonskor från Hoka, dessa var nog räddningen idag!

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe