173 kilometer cykel i gott sällskap!

Hej hej!

Idag stack jag iväg så pass tidigt som klockan 08.10 imorse på min nya cykel. Jag hade blivit inbjuden att cykla tillsammans med ett stort gäng, mestadels skidåkare klockan 09.00 från Falun. Som mest var vi hela 13 personer.

Rundan blev ungefär som i fredags, men denna gång med original-svängen över Plintsberg – Leksboda – Hjortnäs. Samt en liten extraskarv på slutet, så denna gång fick jag ihop 5 h 20 min och 173,7 kilometer. Det ger mig en snittfart om 32,5 km/h enligt min Garmin.

Stundtals blev det lite hårdkörning, bland annat upp till Plintsberg och på slutet förbi Arvslindan, Bäsna och genom Borlänge. Kul att få känna lite på benen. Kroppen kändes bra hela dagen, även om det saknas lite av det där extra panget.

Efter cyklingen körde jag bålstabilitet och resten av de saknade övningarna på gluteus-programmet.

Nu på kvällen har jag blivit firad på restaurangen Black Stone i Falun av mina föräldrar, min bror, Alfons och dessutom Simon Andersson, hans tjej Amanda och Karl-Johan Westberg. En trevlig kväll och dag helt klart! Stort tack till alla inblandade!

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here