Det konstanta regnandet…

Hej.

Nu stänger jag denna fina och tuffa träningsvecka. Det blev med dagens pass inräknat 22h 5min (55 min av dessa är styrka) och 388,8 kilometer stakning. Med förra veckans 28h 20 min och 632 kilometer så har jag på två veckor alltså dundrat in över 50 timmar och 1000 kilometer. Inte undra på att det sliter stavspetsar..

Dagens pass var ett i mängden av fyratimmarspass, eller 4 h 10 min och 74,7 kilometer (Elpex 4) för att vara exakt. Sjukt att man kan ha sådana pass i mängder. Men snart får det vara nog med det nu när jobbet börjar, skönt nog. Såhär åkte jag idag:

Hade det inte varit för den blöta asfalten så hade det varit ganska trevligt idag. Men den i kombination med min skapliga träningsmängd den senaste tiden gjorde mig en aning trött mot slutet, dock ingen större fara på taket.

På de allra flesta av årets distanspass så har jag kört tio impulser på platten eller svagt utför under den sista timmen. För att få lite variation så körde jag idag tio stycken i uppförsbackar under den första timmen idag. Sjukt va?!

Nej, nu ska jag njuta av kvällen och morgondagens vilodag. Ha det fint!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here