Fem friska staktimmar, rakt in i biceps

Pisspaus with a view, här vid strax innan tre timmar åkta och precis druckit ur min softflask

Tjena!

Idag blev det sådär sent igen och mörkt innan jag kom hem.. Jag började dagen med att städa, hämta paket, handla mat och köra TRX-styrka + tåhävningar. Skönt att ha klar styrkan innan dagens långkörare:

Fin runda idag. Till en början så hade jag soligt väder omkring och bakom mig. Men ditåt jag skulle var det oroväckande svarta moln. Jag klarade mig dock med några få stänk, samt blöt asfalt mellan timme ett och två.

Jag lyckades vingla in fem nya timmar och 90,3 kilometer stakning på mina Swenor IV. Det var helt galet varmt väder för att vara såhär pass sent, 18 plusgrader när jag kom hem klockan 22. Dessförinnan så hade jag fått bevittna en magisk solnedgång med en himmel som brann:

Jag kände mig stark hela vägen idag, vilket var glädjande. Inget dåligt humör och inte alltför mycket motvind heller för den delen. Kul!

Mot slutet av passet så mötte jag flertalet personer i jacka och långbyxor, jag funderade några gånger över vad dom tänkte när dom såg en dåre mata på i bar överkropp. Säkert dagens höjdpunkt för dessa, jag väljer att tro det i alla fall!

Nu säger vi tack för idag!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe