39 stakintervaller

Hej och hå!

Trött som bara den idag efter två nätter med riktigt bedrövlig sömn. Men på något vänster lyckades jag samla tillräckligt med kraft till intervaller ändå. Jag valde att köra mestadels kortare drag idag, mycket på grund av tröttheten.

Lagom till att jag slutat jobbet som kom det ett antal rejäla regnskurar och varenda flagga jag såg stod rakt ut. som gjort för succé med andra ord.

Jag åkte via omvägar ut till cykelbanan längs riksväg 293 där jag startade intervallerna. Idag höll jag till endast på cykelbanan, tre av fem block bortåt mot Falun och två hemåt. Såhär var upplägget:

– 10 minuter

– 5 x 90”-30”

– 10 x 45”-15”

– 10 x 40”-20”

– 13 x 30”-15”

(2,5 min vila mellan blocken)

Med tanke på förutsättningarna så kändes det okej. Jag hade en helt vansinnig tur när det kommer till vädret idag, trots rejäla regnmoln omkring mig så klarade jag mig med endast några få stänk. Men det sjukaste jag någonsin varit med om var att det i det närmsta var vindstilla i båda(!) riktningarna längs cykelbanan. Detta kommer jag nog aldrig mer få uppleva! Nästan så jag grät av glädje och lättnad! På nedåkningen längs hemvägen var dock allt som vanligt igen och vinden låg som en vägg emot mitt blekfeta anlete.

Passet kördes på Elpex 3, totalt åkte jag i 2 h 20 min och hann 43,4 kilometer.

Jag avslutade träningen med 600 repetitioner av mina gluteusövningar, samt tåhävningar.

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe