40 min löpband och ny domän

Adam Steen springer på löpband

Nej men hallå där!

Nu ska vi se. Mycket nytt att lära sig med denna WordPress-sida. Men jag ska ha ett telefonmöte idag så jag får lära mig lite mer. Jag har sålt rättigheterna till denna sida, vilket kommer ge begränsade möjligheter för mig att få in annonsintäkter på denna site. Igår fick jag då idéen om att ha kvar den gamla sidan, göra om den en aning och använda mig av min nyinköpta domän: http://www.addesteek.se. Tanken är då att på denna sida fortsätta skriva om min träning och på den andra skriva om vardagen, aktier, sparande och så vidare. Så har jag två siter och kan sälja annonser på den andra. Det är tanken nu i alla fall.

Idag står det dubbeltröskel på programmet. Det första passet är avklarat och det blev som ni kanske redan listat ut löpband. Jag körde återigen ett upplägg med 40 minuter rakt av, utan paus. Tycker det har funkat rätt bra och jag tror det kan vara bra för löpningen att få kontinuerligt arbete.

Upplägget blev: 5 minuter @ 4,00-tempo – 30 minuter @ 3,35-tempo (16,7 km/h) – 5 minuter @ 4,00-tempo. Allt på 0% lutning. Jag har nu ökat detta passet med 0,1 km/h per gång och det var tredje gången detta träningsår som jag körde just detta på flacken.

Det var väl inte raketer i benen. Men det kändes ändå skapligt och med kontroll. Fick upp väldigt hög puls mot slutet, maxade på 180, men det är nog en kombination av vilodag igår och att det är så varmt på balkongen. Jag kallar det tröskel ändå.

Som vanligt så sprang jag i ett par Hoka-skor, favoritmärket helt klart!

I eftermiddag väntar det någon form av Skierg-intervaller och därefter lite gluteus-styrka.

Previous articleNy webblats
Next articleSkierg-festivalen

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here