400 timmar på 24 veckor

Godkväll!

Denna träningsvecka som just är avhandlad landade på 17 h / 262 km och är detta träningsårs 24:e i ordningen, det innebär sex träningsperioder om fyra veckor vardera. Denna sjätte period landade på 60 h 10 min. Det ger mig fina 400 h 20 min på dessa 24 veckor, vilket är ett veckosnitt på strax över 16,5 h. Inte illa!

Träningspasset idag blev ett tre timmar / 51,5 kilometer långt stakpass på Swenor 4:or längs denna rutt:

Lyckligtvis var jag förhållandevis förskonad från vindar och dessutom uppehållsväder hela tiden!

Jag körde som vanligt tio impulser under passets gång, fem uppför och fem på flacken. Kände mig hyfsat pigg nästan hela vägen, lite trött och hungrig mot slutet dock. Dessutom smög det sig på ångest inför kommande jobbvecka. Visst att det inte alltid är kul att gå till jobbet, men den känslan jag haft de senaste veckorna är inte riktigt normalt.

Veckans sista aktivitet blev ett TRX-styrkepass. Tack för mig, hej!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here