45 minuter stakintervaller

Trots solsken var det kallt ute idag. Långärmat underställ och långa tights fick bli melodin!

Nöjding i fartställning efter avklarade intervaller

Hej på er!

Skön vilodag igår och idag åter i gängorna. Det känns ändå bra att komma igång med träningen, mer timmar, rullskidor och så vidare. Det blir lite mindre tid till att fundera på annat då och timmarna ska ju in!

Jag har nu tänkt smyga på med lite mer timmar, mindre styrka och inte fullt så tuffa intervaller. I alla fall inte på rullskidor eller skierg till en början. Möjligen tuffare på löpning om hälsenan tillåter det.

Idag så blev det ett nytt stakintervallpass på mina Elpex 3. Hjulen var slut redan förra året, men jag krigar vidare. Men snart går det nog inte längre och jag tvingas byta till nya. Markfrigången kan inte vara många millimeter alltså.

Jag värmde upp i 40 minuter, därefter blev det 3 x 15 minuter (3 minuter vila) på mina favoritvägar kring Vallmora, mot Valsan och tillbaka ut till Smedsbo. Här är några siffror:

Helt okej ändå måste jag säga. Det kändes skapligt också faktiskt. Höll mig lugnt kring tröskel och försökte jobba med god teknik.

Avslutade sedan med 35 minuter lugnt och kammade då ihop 2,10 timmar, samt 42,4 kilometer.

Om ni undrar så kan jag meddela er att det blåste motvind även idag. Men som en skänk från ovan så hade jag faktiskt medvind på hela den sista intervallen! Än är inte undrens tid förbi.

Godkväll!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here