45 minuter stakintervaller

Trots solsken var det kallt ute idag. Långärmat underställ och långa tights fick bli melodin!

Nöjding i fartställning efter avklarade intervaller

Hej på er!

Skön vilodag igår och idag åter i gängorna. Det känns ändå bra att komma igång med träningen, mer timmar, rullskidor och så vidare. Det blir lite mindre tid till att fundera på annat då och timmarna ska ju in!

Jag har nu tänkt smyga på med lite mer timmar, mindre styrka och inte fullt så tuffa intervaller. I alla fall inte på rullskidor eller skierg till en början. Möjligen tuffare på löpning om hälsenan tillåter det.

Idag så blev det ett nytt stakintervallpass på mina Elpex 3. Hjulen var slut redan förra året, men jag krigar vidare. Men snart går det nog inte längre och jag tvingas byta till nya. Markfrigången kan inte vara många millimeter alltså.

Jag värmde upp i 40 minuter, därefter blev det 3 x 15 minuter (3 minuter vila) på mina favoritvägar kring Vallmora, mot Valsan och tillbaka ut till Smedsbo. Här är några siffror:

Helt okej ändå måste jag säga. Det kändes skapligt också faktiskt. Höll mig lugnt kring tröskel och försökte jobba med god teknik.

Avslutade sedan med 35 minuter lugnt och kammade då ihop 2,10 timmar, samt 42,4 kilometer.

Om ni undrar så kan jag meddela er att det blåste motvind även idag. Men som en skänk från ovan så hade jag faktiskt medvind på hela den sista intervallen! Än är inte undrens tid förbi.

Godkväll!

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe