6 x 5’ på bandet

God dag och välkomna till en ny vecka!

Någon vilodag i ryggen och vilodag imorgon igen. Har jag lagt ner? Nej då, planen var en lättare vecka under den förra veckan, men med det rejäla cykelpasset så landade veckan ändå på stabila 15 h 35 min. Så denna träningsperiod på fyra veckor, som avslutas med denna vecka, kommer landa på ganska långt över mina planerade 60 timmar ändå! Så det är nog bara välbehövligt och skönt med några vilodagar. Jag har även fått två bra nätter med sömn, över åtta timmar och tidig läggning, även det satt som en fläskläpp!

Idag blev det löpbandsintervaller. Första passet på två veckor som jag sprang. Senast var det också löpband. Då jag inte sprungit på ett tag, rädsla för trötta ben sedan den långa cyklingen och med vilan i ryggen så vågade jag inte köra alltför hårt. Men det blev ändå stabila farter och med förvånansvärt lätt känsla.

Såhär var dagens upplägg:

Uppvärmning: 5 min @ 15 km/h, 1%

Intervaller: 6 x 5 min @ 18 km/h, 1% (1 min vila)

Nedvarvning: 5 min @ 15 km/h, 1%

Som sagt var känslan förvånansvärt bra, lite ringrostigt till en början på uppvärmningen och den första intervallen, därefter flöt det på fint. Hälsenorna kändes av till en början även de, men det gick över. Sprang även idag i mina Rocket X från Hoka, grym känsla i dessa!

Jag har fortsatt kört mina excentriska tåhävningar varje dag, nu kör jag totalt 50 stycken per ben och alltid med 20 kilo extra i en ryggsäck. Det är tyvärr långt ifrån bra, men vad jag läst mig till så kan det ta väldigt lång tid också.

Ha en fin måndag alla läsare!

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here