60 minuter tröskel med 10 impulser på ny intervallbana i Skräddarbacken!

Ny vecka och ny intervallbana.

Jag höll på att få hjärtstopp imorse av chocken när jag insåg att dom äntligen lagat den biten på cykelbanan som korsar Tuppes väg, det tog bara två år (och typ tio mail till Borlänge kommun + Borlänge energi) för dom att göra det, bra jobbat! 
Jag klev i mina Elpex-rullskidor med fyror bak och treor fram, drog upp till Skräddarbacken och körde ett varv på min nya intervallbana. Banan var med facit i handen rätt så bra, några kurvor, en bra uppförsbacke och två ställen där jag kunde stå i fartställning. Betydligt roligare än den tidigare banan, dessutom så slapp jag åka i en bussfil och det var rätt lite trafik. Guldbana! 

Planen för dagen var att smälla av ett 60 minuter långt tröskeldrag, med 10 impulser (12 stavtag maximal insats var sjätte minut). Givetvis så blåste det stundtals orkanvindar, även om jag åkte i en hyfsat vindskyddad terräng och såklart så var det småregn som gjorde asfalten pissblöt. Men så är det ibland, bara att acceptera läget, jag höll i alla fall huvudet vid gott mod hela passet igenom. Jag körde med mina

Klicka på bilden för att få den större
Siffrorna från det 60 minuter långa draget: 20,64 kilometer, 165 snittpuls, 180 maxpuls, 330 höjdmeter, 20,6 km/h snittfart.
En bra start på veckan!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

2 COMMENTS

  1. Kul o läsa din blogg! Är uppe i Borlänge ibland hos svärföräldrarna i skräddarbacken. Ska testa din intervallrunda nästa gång👍

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe