Hej på er!

Sen träning idag igen. Men det har sin enkla förklaring i att jag och Adam Larsson var ner på byn igår kväll på en liten spontanare. Så jag var lite småtrött imorse. Men det redde upp sig tids nog.

Passet idag blev först rullskidor. Intervaller på mina Elpex 3 och vara ute i tre timmar var planen. Efter lite funderande så kom jag fram till att jag ville köra några olika intervaller och liksom samla ihop en timme totalt. Jag ville också åka till Falun och tillbaka.

Uppvärmningen blev ut till 293:an, därefter följande intervaller:

– 15 minuter: botten av Brusalabacken, 293:an mot Falun och sedan höger ner mot Aspeboda i några minuter. 5,97 kilometer och 23,9 km/h i snittfart

– 30 minuter: från Aspeboda, förbi Olsbacka samt Källviken och målgång i botten av backen upp emot Gruvriset. 12,01 kilometer och 24 i snittfart.

– 15 minuter: Från botten av backen upp mot Gamla berget och målgång en bit bort på 293:an, innan de långa utförskörningarna. 5,33 kilometer och 21,3 i snittfart.

Rutten avslutades sedan med en liten skarv via Vallmora och sedan hemåt. Fick ihop 61,4 kilometer och de efterlängtade tre timmarna. Kändes inte så dåligt som jag trodde det skulle göra, dock var pulsen riktigt låg med 167 i max. Bra genomkörare ändå.

Hemma blev det sen 100 vardera av:

Kettlebellswing

Marklyft

Snatch

Goblet Squats med press

Rodd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here