Hejsan!

Ja, då har jag fått smaka på trötthet igen. Härliga känsla. Gårdagens träningspass satt i benen och även om jag stakade idag så känns det av ändå.

Idag så hade jag stakintervaller på schemat. Sen ut som vanligt. Men denna dag så gjorde jag en del ärenden, handlade och så vidare innan. Bättre sent än aldrig.

Upplägget denna dag var:

Tre stycken set med:

5 x 4 minuter (1 minut vila) + 5 x 30”-30”

2 minuter vila mellan seten

Intervallerna kördes längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge, samt med en avstickare in mot Valsan och tillbaka. Fina vägar!

Jag höll bra fart, 24,9 km/h i snitt totalt på intervallerna. Kom upp okej i puls, men inte riktigt så högt som jag brukar. Dock så är jag rätt sliten av den hårda träningen, vilket gör att pulsen blir lite lägre. Dessutom har jag märkt av att sömnen blir lite sämre också. Så jag måste vara noga med återhämtningen mellan passen och inte gå på för hårt. Men samtidigt brinner jag för detta också och det är ju någon form av medicin för mig. Så jag känner att jag behöver ligga på gränsen för att det ska fungera bra för mig i övrigt. Förr om åren lindrades ju min inre oro och ångest med betydligt mer alkohol och även kvinnliga sällskap. Denna form av missbruk känns aningen sundare.

Under passet intog jag cirka 1,75 liter sportdryck, enbart stakning, Elpex III och passet blev 3 h 10 min, samt 63,8 kilometer!
_____

Jag har fått ytterligare en person som skaffat Rocker-kort med min länk. Nu har jag hela 4% cashback, alltså pengar tillbaka på allt jag handlar för. Kortet är gratis och du erbjuds ett sparkonto hos Rocker med upp till 1,45% i ränta. Jag förstår inte varför inte fler skaffar detta kort? Använd min länk, följ instruktionerna och ni får 250 kronor insatta på kortet dessutom. Sen kan ni värva andra personer också. Jag vet att det låter som någon form av pyramidspel, eller reklam som jag får betalt för. Men det är det inte!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here