5 x 15 min stakintervaller

Såg som tur är inte lika blötfet och hängig ut som jag känner mig efter en helg med vila och skitmat

Hallå!

Så var jag i rull med träning igen. Det blev en bra helg i sommarstugan, vilket jag skrivit om här. Det är trevligt att göra annat än att träna. Men det blir också en del ångest för mig och därefter svårt att komma tillbaka till rutiner igen. Det är dock bra att öva på det för mig, jag kan ju inte hålla på med detta livet ut heller.

Idag blev det ett ganska så tufft pass med stakintervaller. Efter en uppvärmning på nästan 40 minuter så körde jag 5 x 15 minuter, med 3 minuter vila mellan varje. Intervallerna var förlagda på vägen mellan Pusselbo Och Mockfjärd, tre stycken bortåt och två hemåt. Det var någon knepig sidvind (skräll), så vägen bort kändes som lätt motvind, medan hemvägen var brutal motvind. Det till trots så lastade jag in snittfarterna: 24,1, 25,1, 24,1, 23,8 och 23,5, vilket totalt blev 24,1. Som vanligt på Elpex III.

Svårt att säga om kroppen kändes bra eller inte. Den var inte dålig i alla fall och farterna var ju bra. Pulsen var riktigt hög, det beror nog dels på två vilodagar, men också på den höga värmen. Jag drack nästan två liter sportdryck under passet och det behövdes idag kan jag lova, torr som en öken i halsen under den sista timmen av passet.

Fick ihop 3 h 05 min och 62 kilometer. Avslutade sessionen med stab/bålstyrka.

Previous article283,7 km stak på fyra träningsdagar
Next article

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe