283,7 km stak på fyra träningsdagar

Jag tycker kombon med min Lazer-hjälm och ett par av mina många Oakley Radar Ev inte bara är riktigt snygga, det är grymma prylar också! Bara så ni vet.

 

Hej!

Glad midsommar!

Idag stängde jag denna träningsvecka med ytterligare ett stakintervallpass. Det blev en massiv vecka, trots ”bara” träningspass måndag, onsdag, torsdag och idag fredag. Totalt 15 h 05 min – 283,7 kilometer och hela 3 h 50 min intervalltid. Jag tror jag förtjänar två vilodagar nu!

Dagens pass blev tufft. Rejält varmt, något jag visserligen älskar, men också en jobbig jävla vind som var mig emot, vilket håll jag än åkte åt. Som vanligt med andra ord.

Upplägget blev enkelt: 4 x 20 minuter (4 minuter vila). Elpex tre på fötterna. Kom upp skapligt i puls, snittade totalt 24,0 km/h på de 80 minuterna, 540 höjdmeter och 530 fallmeter. Det kändes förvånansvärt bra, trots att jag den första timmen vaken knappt kunde röra mig på grund av den rejäla träningen de senaste dagarna.

Hela passet blev tre timmar och 62,5 kilometer!

 

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe