80 friska minuter stakintervaller

Här kommer jag och bryter mig fram

Godkväll!

Onsdagens träning blev som så många gånger förr stakintervaller. Ett jävla hackande och pickande längs vägarna. Till vilken nytta kan man undra? Ja, det är ju jävligt kul i alla fall!

Använde mig av mina Elpex 3, nyslipade spetsar och med handtag omvärmda, samt vridna en aning för att få spetsarna raka. Det blev bättre!

Värmde upp ut till cykelbanan mellan Falun och Borlänge, med lite extrasvängar, timjägare som jag är. Sedan brakade jag av 4 x 20 minuter, med 4 minuter lugn åkning mellan varje. Ungefär lika mycket tid på cykelbanan som vägen mot Valsan. Intervallerna på detta ställe blir en aning mer höjdmeter än när jag kör på vägen mot Mockfjärd, men ändå långt ifrån någon tuff kupering. Kanske jag saknar det en aning och kanske jag bör köra några intervallpass på fyror. Men äh, jag är inte sugen på det just nu.

Lite siffror från intervallerna:

1: 7,71 km, 23,1 snittfart, 92 höjdmeter, 45 fallmeter

2: 8,28 km, 24,9 snittfart, 65 höjdmeter, 72 fallmeter

3: 8,19 km, 24,6 snittfart, 91 höjdmeter, 76 fallmeter

4: 8,08 km, 24,2 snittfart, 83 höjdmeter, 116 fallmeter

Fina siffror, skaplig känsla i kroppen, något låg puls med en maxnoterimg på 168.

Passet slutade på tre timmar prick och 62,6 kilometer. Avslutade med strax över 800 repetitioner av mina gluteusövningar samt mina excentriska tåhävningar, snark!

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe