83 kilometer på fyror

Sliter i motvinden, på väg ut ur Torsång

Tjena!

Återigen en sen start på träning. Men det drog ut på tiden igår efter träningen. Mina treor som jag kör intervaller på började få slitna hjul bak, så jag tänkte skifta bakhjulen mot framhjulen. Det sitter olika axlar fram och bak, så jag blev tvungen att knacka ur lagren på alla hjul. Problemet var att lagren fram satt så hårt, så det tog en jävla tid innan allt blev klart. Men till slut så fixade jag det. Jag vet att det finns verktyg för att byta lager, kanske jag skulle skaffat sådana..

När jag vaknade imorse så hade jag fått ett sms av en crosskille vid namn Niklas Bäckman, han ville haka på mig på ett träningspass. Jag hade en rullskidlektion för Niklas och hans sambo under förra hösten. Han tävlar i cross, men åker och tävlar en del i långlopp på längdskidor också. Trevligt med sällskap av honom i 1 h 45 min, innan han vek av hemåt i Gustafs och jag fortsatte på en lite längre tur som såg ut såhär:

Första halvan av passet var det medvind, andra halvan motvind något olidligt. Men är det något jag är van vid så är det väl att kriga emot vädrets makter.

Kroppen kändes bra nästan hela vägen, blev lite krokig och törstig mot slutet av passet. Jag blir så torr i halsen och törstig under sommaren på längre pass har jag märkt, säkert på grund av blåsten som skickar in ett ton sand i käften på mig.

Jag fick ihop stabila 4 h 35 min och 83 kilometer, stakning på Elpex IV. Tio impulser blev det också under den sista timmen. Dagens styrka blev sedan stab-/bålstyrka och 200 reps med kettlebell och gummiband.

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here