91 intervallminuter

Hej!

Det blev vila i dagarna två efter förra veckans dryga 28 timmar träning. Välbehövligt må jag säga. I lördags var jag på konsert på folkparken i Dala-Floda, vilket var trevligt, söndagen var sedan punkten för juli och spiken i kistan för denna sommar. Vemodigt. Några rader om helgen här. Juli blev som ni såg ett nytt personligt rekord i antal steg, det var inte illa pinkat.

Idag har jag startat igång den sista lediga veckans träning. Drygt tre dygn sedan mitt senaste pass. Dagens pass blev Stakintervaller på Elpex III, med följande upplägg:

13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 min (2 min vila efter tre första intervallerna, 1 min efter resterande), samma upplägg som mitt senaste intervallpass i onsdags. Tyckte det var ett bra pass då, så jag valde att köra det igen. Jag gillar stegar som går nedåt i tid, det känns mycket lättare då.

Rejält hög puls med ett max på 183, något som jag brukar kunna få av en längre vila. En fin total intervall-snitthastighet om 23,8 km/h också. Kroppen kändes ganska så pigg under nästa hela intervall-sessionen.

Jag höll till på cykelbanan mellan Falun och Borlänge, samt med den klassiska avstickaren mot Valsan. Gillar de vägarna! Det blir också en aning mer höjdmeter här, mot att köra på vägen emot Mockfjärd. 365 styckna plockade höjdmeter drog jag på mig under de totalt 91 minuter och 36 kilometer intervall idag.

Hela passet landade på 4 timmar och 79,1 kilometer. Styrkan för dagen blev 300 repetitioner med kettlebell och gummiband.

Godkväll!

Previous articleMotoroptimering
Next articleTheweblab

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då jag joggade lätt 30 minuter i förrgår och skejtade...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe