91 intervallminuter

Hej!

Det blev vila i dagarna två efter förra veckans dryga 28 timmar träning. Välbehövligt må jag säga. I lördags var jag på konsert på folkparken i Dala-Floda, vilket var trevligt, söndagen var sedan punkten för juli och spiken i kistan för denna sommar. Vemodigt. Några rader om helgen här. Juli blev som ni såg ett nytt personligt rekord i antal steg, det var inte illa pinkat.

Idag har jag startat igång den sista lediga veckans träning. Drygt tre dygn sedan mitt senaste pass. Dagens pass blev Stakintervaller på Elpex III, med följande upplägg:

13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 min (2 min vila efter tre första intervallerna, 1 min efter resterande), samma upplägg som mitt senaste intervallpass i onsdags. Tyckte det var ett bra pass då, så jag valde att köra det igen. Jag gillar stegar som går nedåt i tid, det känns mycket lättare då.

Rejält hög puls med ett max på 183, något som jag brukar kunna få av en längre vila. En fin total intervall-snitthastighet om 23,8 km/h också. Kroppen kändes ganska så pigg under nästa hela intervall-sessionen.

Jag höll till på cykelbanan mellan Falun och Borlänge, samt med den klassiska avstickaren mot Valsan. Gillar de vägarna! Det blir också en aning mer höjdmeter här, mot att köra på vägen emot Mockfjärd. 365 styckna plockade höjdmeter drog jag på mig under de totalt 91 minuter och 36 kilometer intervall idag.

Hela passet landade på 4 timmar och 79,1 kilometer. Styrkan för dagen blev 300 repetitioner med kettlebell och gummiband.

Godkväll!

Previous articleMotoroptimering
Next articleTheweblab

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here