Tre timmar kombopass och trevligt häng därefter

Löpning

Tjena!

Sen uppdatering idag, dock inte för att jag tränat sent, utan för att jag varit på ett trevligt evenemang med ett gäng gamla skidåkare. Bland annat så var en tidigare australiensisk klubbkompis i Falun-Borlänge SK vid namn Paul Murray på besök i Sverige. Kul att få träffa alla gamla vänner! Det blev god mat, brännboll, årets första bad och trevligt snack. Därför hann jag inte delge er dagens pass tidigare.

Den första delen av dagens träning blev 1 h 20 min och 18,1 kilometer löpning, vilket blir ett snitt om 4,25 per kilometer. Kändes rätt behagligt, förutom törsten då. Jag sprang endast på asfalt och grusvägar, stannade inte en gång och hade mina Hoka Clifton på fötterna.

Efter löpningen så körde jag igenom mitt bål-/stabilitetstyrkeprogram. För att sedan gå på dagens sista del i träningsväg:

Skate

Här blev det 1 h 40 min och 31 kilometer skate. Törstig, småirriterad över blåsten och ont i fötterna blev utfallet denna gång.

Efter träningen var klar så låg jag återigen på tidspress. Så det fick bli en snabb dusch, ombyte nästan en maxinsats på pendlarcykeln i 20 minuter till Ornäs för att möta detta gäng:

Trevligt häng med gamla skidåkare + familjer

Fin dag!

Related Articles

Simons KALASRACE 2024

Ny vecka, ny vlogg. Det har tränats även denna vecka, vad annars. Kolla in vloggen för att få er ett gott skratt. Har även tävlat 5 kilometer löpning...

Två pass löpning

Hej! Gasa på lite nu med prenumerationer, delning, grillningar, kommentarer och så vidare på min vlogg är ni snälla! Idag har jag sprungit två gånger: 1. Del...

52,6 kilometer stakning

Tjena! Nu finns veckans vlogg ute för medlemmar, släpps på tisdag 16:30 som vanligt för resten. Passa på att stötta mig och vloggen genom att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here