Andra passet med mina nya Hoka Tecton x! Riktigt, riktigt fin sko!

Tjena!

Äntligen helg. Det är stressiga och långa dagar säger jag återigen. Torsdagar och fredagar har jag i princip inga raster..

Efter jobbet så hade jag två paket att hämta ut, det var proteinpulver och vitaminer från Svenskt kosttillskott + kläder från Skistart! Inte nog med det så fick jag hem ett nytt skärmskydd till min iPhonefrån skal-man.se, då mitt förra börjat spricka. Jag bytte skärmskydd, tvättade sängkläder och satte igång robotdammsugaren innan jag drog iväg på träning.

Träningen blev till största del löpning, nämligen fina 2 h 40 min och 30,2 kilometer. Mycket stigar uppe på Tjärnaberget och Muskboberget. Det kändes skapligt i benen och kroppen. Hälsenan kändes av stundtals, men slutade göra ont mot slutet. Under turen så lade jag in 10 x 20 mångsteg.

Planen var att få in tre timmar idag, så jag fick vackert ställa mig på balkongen för att beta av 20 minuter (5,09 kilometer, 1,58,2 min/500m) på min stakmaskin.

Det blev också 300 repetitioner med kettlebell + gummiband.

Bra träningsdag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here