Dagens lilla tur

Hej på er!

Timmarna och kilometerna rullar in i en fin takt. Idag fick jag habila 5 h 35 min och 101,8 kilometer. Vilket blir 18,2 km/h i snittfart på Elpex IV, bra! Jag brukar ha som mål att hålla mig över 18 på dessa längre pass, vilket brukar gå bra, så länge inte vädrets makter bråkar alldeles för mycket med mig. Även idag var det motvind cirka 70% av passet, men aldrig den där döds-storm-motvinden som det brukar bjudas på, vilket var en glädjande överraskning i all misär.

Gårdagens pass kändes ganska segt, så förhoppningarna inför dagen var med rätta lågt ställda. Hade en plan om att köra cirka 5 h 30 min. När jag rullade iväg så kändes kroppen rätt skaplig och den höll sig så hela vägen, enda lilla bekymret var törsten som sedvanligt smög sig på efter cirka tre timmar. Min medhavda dricka med cirka två liter sportdryck i slangbältet, samt en halvliters softflask räckte dock hela vägen.

Vid gott mod, cirka halvvägs in i passet

Under den sista timmen så körde jag tio impulser på 15 stavtag vardera. Dessa kändes okej i alla fall!

Efter träningen var jag piggare än igår, så då passade jag på att köra 550 reps gluteus-övningar, samt 300 reps med kettlebell och gummiband!

Bra träningsdag!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here