Långt pass, med intervaller

Hej hej!

Såg ni min senaste vlogg?

Jag har idag städat av ytterligare ett tufft pass, både långt och med intervaller. Det är nästan så att jag längtar tills jobbet börjar igen, så jag kan vila upp mig. Kämpigare och kämpigare att komma ut på passen, både mentalt och fysiskt. Även att genomföra dom.

Dagens pass blev intervaller längs vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd. Givetvis var det återigen yttre betingelser från vädret som gjorde det hela värre och långsammare än önskvärt, det får räcka så.

Intervallerna för dagen:

– 40 minuter

– 10 x 90”-30”

– 20 minuter

– 10 x 40”-20”

Elpex 3 på fötterna, ingen toppenkänsla denna dag. Samlade ihop fyra timmar och 77,6 kilometer. Blev så trött efteråt att jag skippade att köra den planerade styrkan, klokt av dig Adam, för en gångs skull!

Previous articleEn hundring stak
Next articleÅrets tredje hundring+

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe