Tja!

Som jag väntat och väntat på Garmins nya flaggskepp i Forerunner-serien, nämligen 955, uppföljaren till min kära 945. Idag var den äntligen klar att beställas och jag slog till direkt! Jag är sjukt nöjd med min nuvarande, den fungerar utan problem, men jag är så svag för prylar att jag ej kunde låta bli. Nu ska jag dock behålla min nuvarande klocka som reserv, ifall jag blir tvungen att skicka in den nya på reparation. Att vara utan klocka är inte något att föredra. Ni som är intresserade av nya funktioner och så vidare kan läsa en recension av ”DC Rainmaker” här.

Jag har såklart tränat också och givetvis har det bjudits på väder. Så fruktansvärt less på regn och blåst att jag snart stänger in (eller ut) mig själv på balkongen för all framtid.

Passet i sig var inget märkvärdigt, det blev 2 h 35 min (43,8 km) stakning på Elpex IV. Tio impulser på 15 stavtag vardera, de fem första i uppförsbacke och de efterföljande fem med stillastående start på flacken.

Kroppen har varit seg och trött idag. Under passet så höll sig känslan ändå helt okej och jag blev aldrig tröttare. Ett vanligt pass i mängden.

Körde stab/bålstyrka hemma efteråt också. Måste ju få fram lite deff inför sommaren!

Trevlig kväll!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here